Wie wij zijn

Vrijblijvend advies of second opinion van onze advocaten. Voor direct advies bel 088 00 484 84

Alle testimonials

Snel goede antwoorden op juridische vragen en korte lijnen. Helemaal top !

– Ger Huveneers Algemeen directeur

Als Stam Advocaten er was geweest in de tijd van Roodkapje, had haar moeder vast en zeker een abonnement genomen. Want Edgar en zijn team weten als geen ander de beren, wolven en andere wilde beesten al uit het bos te vissen nog voor ze de kans krijgen op je pad te komen. Niet een of twee stappen, maar wel vijf of zes stappen kijken ze vooruit en waarschuwen je alvast voor wat je kunt gaan verwachten. Regeren is vooruit zien en met de tips die je van Edgar krijgt, regeer je gemakkelijk over je eigen bedrijf en maak je je eigen keuzes. ‘Je weet niet wat je niet weet’ is Edgars regel en precies daarom stuur ik mijn contracten eerst naar Stam Advocaten voor ik mijn handtekening zet. Want ik weet niet, wat zij als advocaten wel weten.

– Silvia Directeur / eigenaar

“Ik heb zakelijk een aantal advocaten meegemaakt, maar nog nooit iemand die zo slim en vasthoudend ‘vecht’ voor ons belang.”

– Joost Gordijn Adjunct Directeur Le Blanc Advies

Ik wil hierbij een lans breken voor het abonnement van Legal XS want ook al is voorkomen beter dan genezen – soms zijn bepaalde dingen niet te voorkomen.

“Zullen we het maar doen dan?” zei mijn compagnon, “dan zijn we er vanaf. Ik heb geen zin in die negatieve energie…”

We hadden net een brief van haar advocaat gekregen waarin de eigenaar van bedrijf X  aangaf dat ze vond recht te hebben op bedrag Y. We zouden vorig jaar nog samen een bedrijf opzetten met zijn drieën… En nu dit. Maar het klopte gewoon niet. Ik voelde me goed genaaid en had niet eens gezoend met haar. Ik had persoonlijk de klant binnengehaald, ik had daarvoor het meeste werk gedaan en dan ging zij er vandoor met het grootste deel van de opbrengst?!? En dat terwijl we alles door 3-en zouden delen? Bovendien, ze had nu wel genoeg geld gehad, vond ik. Alles is eindig, ook onze coulance. Want we waren zeer coulant naar haar geweest, maar alles leek eenrichtingsverkeer te zijn.

Dus ik ging in gesprek met Edgar. En na een paar vragen en met een paar mailtjes heen en weer, zag de wereld er al totaal anders uit: “Niet zij krijgt geld van jullie, jullie krijgen nog geld van haar”, aldus Edgar.

En zonder dat we het wisten, hebben we gewoon alle troefkaarten in handen. Dankzij Edgar kost het ons geen geld meer, maar levert het ons geld op.

Dus: Edgar bedankt! Het LegalXS abonnement heeft ons in verschillende opzichten nu al veel gebracht. Met een lage drempel en een wenselijke snelheid kijkt het oog van een LegalXS-jurist niet naar de emotie tussen mensen, maar naar de letter van een contract of overeenkomst.

– Frank O. Directeur/eigenaar

Stam advocaten heeft ons ondersteund in een intellectueel eigendom-zaak. Ik zag op tegen de ‘rompslomp’ om de andere partij aan te pakken. E.e.a. was snel afgehandeld. Eind goed, al goed. Blij met het juridisch abonnement en met Stam advocaten!

– Stefan Roorda Directeur Image33

In juli jl belde ik jullie op, redelijk in paniek, omdat mijn werkgeefster mij wilde ontslaan. Niet alleen heeft jullie (mannelijke) collega mij toen gerust gesteld, maar ook gewezen op het feit dat de werkgeefster helemaal zo sterk nog niet stond. En dat het nog maar de vraag was of de rechter akkoord zou gaan, aangezien het om een geschil ging dat niet direct op invloed van mijn werkzaamheden ging. (Het niet volledig eerlijk vertellen hoe ver mijn scriptie was gevorderd).

Door jullie advies voelde ik me ineens sterker staan en dat hielp in mijn gesprek met de directrice. Hierdoor wist ik dat het het bedrijf geld zou schelen als ik voorlopig nog zou blijven werken. Ik heb toen uit onderhandeld dat ik tot 1 januari in dienst zou blijven en mijn werk gewoon zou doen. Zonder jullie advies, had ik dat nooit bedacht en waarschijnlijk al akkoord gegaan met 2 maanden opzegtermijn.
Maar inmiddels blijk ik dat niet nodig te hebben, 23 augustus mijn eerste (en enige!) sollicitatiegesprek gehouden, 1 september kreeg ik te horen dat ik was aangenomen bij een erg leuk bedrijf, wederom met een onbepaalde tijdscontract en mijn eerste werkdag gaat 28 september zijn. Gisteren al mijn nieuwe collega’s ontmoet.
Mijn scriptie is inmiddels afgerond en krijg daar dus nu ook een bijpassend salaris bij!

Ik heb er erg veel zin in en wil jullie (je) bedanken voor het advies. Daardoor voelde ik me veel sterker staan richting mijn directrice en heb ik dat mooi uit kunnen onderhandelen.

Echt super bedankt!

– Miriam H.