Ons team

Vrijblijvend advies of second opinion van onze advocaten. Voor direct advies bel 088 00 484 84

Amber Ferdinandusse

Advocaat

mr. drs. A.A.E.(Amber) Ferdinandusse (1968) weet van dichtbij wat het is om een bedrijf op te bouwen, te laten groeien en weer van de hand te doen. Uiteindelijk blijkt haar hart in de advocatuur te liggen. Zij heeft een brede ervaring opgedaan op allerlei rechtsgebieden.

Ferdinandusse gaat doorgaans recht op haar doel af en rust niet voordat zij dat heeft bereikt. Haar aangeboren flux-de-bouche én gedegen juridische kennis en ervaring maken haar vooral bij de wederpartij tot een geduchte gesprekspartner. ”Komt vaak goed van pas bij onderhandelingen buiten rechte zodat we ook daar weer kunnen besparen op een eventuele rechtsgang” aldus Ferdinandusse.

Volgens Amber Ferdinandusse wordt er wel erg veel wetskennis verondersteld bij de ondernemer. Kennis waar de ondernemer niet voor is opgeleid. Maar zij wel. Kennis en ervaring die zij graag wil delen. Het liefst vóórdat zich een probleem voordoet. Want voorkomen is beter dan genezen. En véél goedkoper.

Ferdinandusse: “Daarom is het zo verstandig als ondernemers ons kantoor vóóraf bellen om vrijblijvend over een zaak te sparren. Met mijn juridische kennis en praktijkervaring kan ik ondernemers al in een vroeg stadium – als er een abonnement van LegalXS is ook kosteloos – helpen.”

Het liefst spreekt de ervaren advocate dus in een zo vroeg mogelijk stadium met haar cliënten: “Onze unieke LegalXs abonneeservice maakt onbeperkt advies vragen mogelijk. Eerst advies inwinnen en daarna handelen, maakt dat de ondernemer een uiterst belangrijke voorsprong krijgt.”