Ons team

Vrijblijvend advies of second opinion van onze advocaten. Voor direct advies bel 088 00 484 84

Edgar Stam

Advocaat

mr. J.E. (Edgar) Stam (1965) is oprichter / directeur van Stam Advocaten, een advocatenkantoor dat zich richt op ondernemend Nederland. Jaarlijks weet een groeiend aantal ondernemers zijn succesvolle praktijk te vinden. Stam is continu op zoek naar nieuwe gedreven advocaten die zijn dromen helpen waar te maken. Introduceerde met zijn LegalXs juridische abonnementen een voor Nederland vernieuwende aanpak van de juridische dienstverlening: gericht op preventie, snel, direct en tegen een prettig prijskaartje. Stam IS ondernemen nieuwe stijl.

Werkt sinds 1992 voor ondernemers en bedrijven in het midden en groot bedrijf, zowel nationaal als internationaal. Stam is een no-nonsense man, een zeer ervaren advocaat en een gedreven pionier. Heeft brede kennis en ervaring op het gebied van arbeidsrecht, ontslagrecht en reorganisaties. Legt zich al jaren toe op het adviseren van de directeur-grootaandeelhouder (DGA) met als bijzondere specialisatie fusies, overnames, joint ventures / samenwerkingsverbanden, herstructureringen en geschillen tussen aandeelhouders. Is goed in het doorgronden van complexe situaties.

Stam: “Als advocaat weet je waar de valkuilen zitten, wil je ondernemers al in een vroeg stadium behoeden voor juridische misstappen. Ik zeg precies zoals het is. Om snel tot resultaat te kunnen komen. Tegen zo laag mogelijke kosten”. In 1998 startte hij met veel succes het Utrechtse advocatenkantoor De Gier & Stam. In 2007 richtte hij Stam Advocaten op met een voor de branche revolutionair concept: alleen nog vaste prijzen.

Edgar Stam heeft zijn opleiding genoten in de Verenigde Staten, Italië en Nederland en spreekt Engels, Duits, Italiaans, Frans en Russisch. Heeft daarnaast de specialisatieopleidingen Fusies & Overnames en “Grotius Ondernemingsrecht” gevolgd en is vanaf de oprichting al lid van de Dutch Corporate Finance Association.