Ons team

Vrijblijvend advies of second opinion van onze advocaten. Voor direct advies bel 088 00 484 84

Erik van Meulen

Advocaat

mr. E. (Erik) van Meulen (1976) is advocaat. Wilde ooit profvoetballer worden. Kent een onvolprezen doorzettingsvermogen dat hem helpt in zijn werk als advocaat want als hij zijn tanden ergens inzet… Bleek al op jonge leeftijd goudhaantje. Volgde de studie Nederlands recht met specialisatie in bedrijfsrecht en de Grotius specialisatieopleiding “Onderneming & Aansprakelijkheid”.

Kreeg na zijn studie al direct een droom job bij Heineken Nederland B.V. waar hij zich bezig hield met incasso’s, huurrecht, insolventies en contracten.

Werkte, voordat hij in 2010 bij Stam Advocaten begon, ruim drie jaar als bedrijfsjurist bij Broadcast Partners in Hilversum, een onderneming die naast KPN actief is op de distributiemarkt voor commerciële radio. Naast algemeen juridische advisering op het gebied van contracten, personeel en huurrecht, trad hij op in bestuursrechtelijke procedures bij de OPTA, de NMa en de bestuursrechter.

Van Meulen voert binnen Stam Advocaten een algemene rechtspraktijk, met het accent op algemeen verbintenissenrecht, incasso, beslag en executie.