Ons team

Vrijblijvend advies of second opinion van onze advocaten. Voor direct advies bel 088 00 484 84

Meriem Bekretaoui

Advocaat

Mr. M.A. (Meriem) Bekretaoui (1968) studeerde Privaatrechtelijke Rechtspraktijk aan de Universiteit van Amsterdam met een minor in Bestuursrecht. Na haar studie heeft zij bij diverse organisaties gewerkt waarbij zij, onder andere, ervaring opdeed in het Aanbestedingsrecht, Arbeidsrecht, Huurrecht en Vastgoedrecht, en de daarmee gepaard gaande verbintenisrechtelijke verhoudingen. Naast de Nederlandse taal beheerst Meriem Frans en Engels vloeiend, in zowel woord als geschrift.

De kracht van Meriem is dat zij out of the box denkt, pragmatische oplossingen in een juridisch jasje giet en ondernemers kan voorzien van een stevige juridische basis zodat, zij zich kunnen blijven focussen op hun core business. Ondernemers krijgen steeds vaker te maken met complexe wetgeving in een digitaliserende samenleving. Belangrijk is dat ondernemers zich op juridisch vlak adequaat weten te wapenen, niet alleen tegen onrechtmatige handelingen of wanprestaties, maar ook tegenover handhavende autoriteiten. Het motto van Bekretaoui is: “beter voorkómen dan vóórkomen.”

Meriem is als advocaat vanaf september 2016 verbonden aan Stam advocaten waar zij zich toelegt op ondersteuning van het MKB.